Google reparatie Delft

Bij The Phone IC zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer online bent. In veel gevallen kunnen we jouw device binnen 30 minuten repareren! Wacht niet langer en maak direct een afspraak.

Google Pixel Reparatie in Delft

Heb je een beschadigde Google Pixel? Zoek niet verder, want bij The Phone IC bieden wij professionele en snelle Google Pixel reparaties in Delft. Onze deskundige technici staan klaar om je te helpen met allerlei problemen, van een gebroken scherm tot een defecte batterij.

Betrouwbare Google Pixel Reparatie in Delft

Met jarenlange ervaring in het repareren van Google Pixel-toestellen kunnen onze experts snel en vakkundig alle soorten problemen oplossen. Bij The Phone IC begrijpen we hoe cruciaal je smartphone is in je dagelijks leven. Daarom richten we ons op het bieden van een snelle, betrouwbare en hoogwaardige service. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een kapotte accu, waterschade of een defecte camera, wij hebben de expertise om het te repareren. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en bieden garantie op de vervangen onderdelen. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor details over de dekking en duur van onze garantie.

Snelle Reparatie Service voor Google Pixel

Bij ons hoef je niet lang te wachten op je Google Pixel reparatie. We begrijpen dat je niet zonder je telefoon wilt zitten en streven ernaar de meeste reparaties binnen 30 tot 45 minuten uit te voeren. Voor eenvoudige reparaties, zoals het vervangen van een scherm, kan dit zelfs nog sneller zijn. Bij complexere problemen kan het enkele dagen duren. Neem contact op met onze winkel voor een nauwkeurige schatting van de reparatietijd voor jouw specifieke probleem.

Voordelige Tarieven voor Google Pixel Reparatie in Delft

Bij The Phone IC betaal je niet de hoofdprijs voor je Google Pixel reparatie. We hanteren scherpe tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De kosten variëren afhankelijk van het type probleem en het model van je Google Pixel. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen.

Gratis Diagnose voor Google Pixel

We bieden een gratis diagnose aan om het probleem van je Google Pixel vast te stellen en geven je graag een schatting van de reparatiekosten.

Veelgestelde vragen 

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze diensten. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Hier vind je onder andere informatie over onze garantievoorwaarden, welke Google Pixel-modellen we kunnen repareren en wat de kosten zijn. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar om deze te beantwoorden.

Hoelang duurt het om mijn Google Pixel te laten maken?

De tijd die nodig is om je Google Pixel te repareren, hangt af van de aard van het probleem. Bij een eenvoudige reparatie, zoals het vervangen van het scherm of de batterij, kan de reparatie meestal binnen een uur worden uitgevoerd. Bij meer complexe problemen kan het enkele dagen duren voordat de reparatie is voltooid. Neem contact op met onze winkel voor een nauwkeurige schatting van de reparatietijd voor jouw specifieke probleem.

Wat zijn de kosten van mijn Google Pixel reparatie?

De kosten van je Google Pixel reparatie zijn afhankelijk van het type probleem en het model van je Google Pixel. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen. We bieden een gratis diagnose aan om het probleem van je Google Pixel te bepalen, en we zullen je graag een schatting geven van de kosten van de reparatie.

Zijn er Google Pixel reparaties die The Phone IC niet uitvoert?

We streven ernaar om alle mogelijke reparaties uit te voeren, tenzij het probleem bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door onherstelbare fysieke schade aan het apparaat. We kunnen echter niet garanderen dat we alle reparaties kunnen uitvoeren, aangezien sommige problemen buiten ons expertisegebied vallen of vereisen dat de fabrikant van het apparaat deze uitvoert. We zullen onze klanten echter altijd zo goed mogelijk adviseren en indien nodig doorverwijzen naar een gespecialiseerde professional.

Wat valt onder de garantie van een Google Pixel reparatie?

Onze reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen van de beste kwaliteit, en we streven naar de hoogste standaard van vakmanschap. Daarom bieden wij garantie op onze reparaties. De garantie dekt eventuele defecten in de vervangen onderdelen en eventuele problemen als gevolg van de reparatie zelf, gedurende een bepaalde periode na de reparatie. De exacte garantieperiode kan variëren, afhankelijk van het type reparatie en de gebruikte onderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantieperiode voor jouw specifieke reparatie. Let op dat de garantie geen betrekking heeft op verdere schade aan het apparaat die optreedt na de reparatie of op schade als gevolg van onjuist gebruik of ongelukken.

Kan ik wachten op mijn Google Pixel reparatie of moet ik hem achterlaten?

Of je kunt wachten op je Google Pixel reparatie hangt af van het type reparatie dat moet worden uitgevoerd en de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen. Voor eenvoudige reparaties zoals schermvervangingen of batterijvervangingen, kunnen we meestal de reparatie binnen een uur uitvoeren, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. In sommige gevallen is het mogelijk om te wachten op de reparatie onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl in andere gevallen het achterlaten van je apparaat in onze winkel vereist is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de geschatte reparatietijd en de mogelijkheid om te wachten op jouw reparatie.

Welke betaalmethoden accepteren jullie voor Google Pixel reparaties?

Wij accepteren contant geld, pinpas en creditcard als betaalmethode voor Google Pixel reparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare betaalmethoden voor jouw specifieke reparatie.

Bieden jullie ook accessoires of beschermende hoesjes aan voor mijn Google Pixel?

Ja, wij bieden ook accessoires en beschermende hoesjes aan voor je Google Pixel. Onze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn compatibel met de meeste Google Pixel-modellen. We hebben een breed scala aan beschermende hoesjes, screenprotectors, opladers, kabels en andere accessoires om je Google Pixel te beschermen en te verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in onze accessoires, kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de beste accessoires voor je Google Pixel.

Kies voor Google Pixel reparatie bij The Phone IC Delft

Heb je nog vragen over onze diensten? Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen voor informatie over garantievoorwaarden, welke Google Pixel modellen we kunnen repareren en de kosten. Als je toch nog vragen hebt, staan we altijd klaar om ze te beantwoorden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Bel direct naar 0158894486, stuur een e-mail naar info@thephoneic.nl of maak direct een afspraak.

Heb je een ander toestel?

Wij repareren buiten Google Pixel toestellen ook toestellen van andere merken zoals iPhones,  Samsung en OnePlus. Daarnaast repareren wij ook iPads en Macbooks.