Over ons

THE PHONE IC is één van de snelste en meest flexibele aanbieders op het gebied van onderhoud en reparatie voor mobiele telefoons, mobiele apparaten en tablets in Delft en omgeving.

Wie zijn wij?

THE PHONE IC is ​​een onderhouds- en reparatiebedrijf voor mobiele telefoons, mobiele apparaten en tablets met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een ​​bevroren telefoonbatterij, het vervangen van het voor- of achterglas, het vervangen van het beeldscherm door een nieuw exemplaar, problemen met de camera, luidspreker of microfoon van de telefoon, of het repareren of vervangen van een defecte oplaadpoort, wij handelen alle reparaties professioneel af. De onderdelen die we gebruiken zijn de beste en van de hoogste kwaliteit op de markt, en we hebben kant-en-klare onderdelen voor veel verschillende telefoonmodellen in ons magazijn.

Afspraak maken

Op onze website kunt u heel eenvoudig afspraak maken en de prijzen zijn overzichtelijk uitgesplitst naar de verschillende telefoonmodellen, zodat u direct weet hoeveel de reparatie en het onderhoud gaat kosten. Onze populaire diensten omvatten scherm vervangen en iPhone glas vervangen. Uiteraard repareren wij ook telefoonmodellen van andere fabrikanten. Telefoons worden door ons vakkundig gerepareerd en onderhouden.
Onze prijzen zijn in alle opzichten concurrerend en u kunt desgewenst profiteren van de mogelijkheid om te betalen. Om dat vertrouwen te verdienen zijn wij transparant over onze diensten en service Wij bedienen zowel particuliere klanten als bedrijven uitgebreid. Welkom in onze winkel! Wij repareren uw telefoon!

Persoonlijke service

U hoeft geen afspraak te maken om uw telefoon bij ons langs te brengen voor service. We zijn gevestigd in Delft Choorstraat 23 2611JD. U kunt onze winkel bezoeken en wij repareren uw telefoon terwijl u wacht. Meestal is de onderhoudstijd ongeveer 30 – 45 minuten, maar kleine reparaties, bijvoorbeeld scherm vervangen, kunnen nog sneller worden gedaan.
Wij zijn een van de snelste en meest flexibele aanbieders van mobiele telefonie in Delft. Als u de telefoon niet zelf naar de locatie kunt brengen, kunt u deze ook per post opsturen. We sturen de gerepareerde telefoon naar je terug, zodat je overal in Nederland gebruik kunt maken van onze service.