Telefoon Reparatie Delft

Bij The Phone IC zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer online bent. In veel gevallen kunnen we jouw device binnen 30 minuten repareren! Wacht niet langer en maak direct een afspraak. De beste Telefoon reparatie service in Delft!

Reparatie laten uitvoeren bij The Phone IC in Delft

Is je toestel kapot? Geen paniek, het is uiteraard erg vervelend als je je app gesprekken niet meer verder kan afmaken, maar gelukkig kunnen wij je telefoon weer repareren. Kom naar onze winkel The Phone IC in Delft en ervaar de fijnste telefoon reparatie service in Delft Uiteraard kan je ook eerst even bellen voor meer informatie. 

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij ons inmiddels experts noemen in reparaties van bijna alle merken mobiele telefoons, Macbooks en iPads. 

We kunnen veel reparaties uitvoeren, maar helaas is niet alles mogelijk of is je mobiel simpelweg gewoon aan vervanging toe. Wij zullen het toestel grondig bekijken en de opties met je bespreken. 

Wat wij zeker kunnen repareren zijn gebroken schermen, batterij vervangen, camera reparatie, camera herstel, waterschade en nog veel meer. 

Gebroken schermen komen veel voor aan je mobiele telefoon. Wacht hier niet te lang mee met het vervangen. Het glas kan zodanig kapot raken dat je display niet meer te lezen is of als het glas versplinterd is er zelfs een kans bestaat dat er glas in je vinger komt. En dat is geen pretje. Wij voeren dit soort smartphone reparaties dagelijks uit en een nieuwe glasplaat is dus zo geplaatst. 

Waarom kies je voor The Phone IC in Delft?

The Phone IC is gevestigd in Delft en is gespecialiseerd in het repareren van alle merken mobiele telefoons, zoals de iPhone, Samsung, Oneplus en Huawei. Maar ook je Macbook en iPad kun je bij ons brengen. Wij bieden hoge kwaliteit reparaties, snelle reparatietijden, scherpe tarieven, gratis diagnose en garantie op onze reparaties.

Hoe snel repareren wij bij The Phone IC Delft?

We streven ernaar om je apparaat zo snel mogelijk te repareren. De meeste reparaties nemen ongeveer 30 minuten in beslag en daar kan je onder het genot van een kopje koffie/thee op wachten. Voor de grote reparaties houden wij het toestel en nemen contact met je op als het toestel klaar is. Dit is meestal binnen een dag of twee. Een telefoon reparatie in Delft is dus snel geregeld!

Wat zijn de voordelen van het repareren bij The Phone IC Delft?

Er zijn veel voordelen van het repareren bij The Phone IC Delft. Hier zijn een paar van de belangrijkste:

  • Hoge kwaliteit reparaties: Wij gebruiken alleen de beste onderdelen van hoge kwaliteit om je apparaat te repareren. Hierdoor ben je verzekerd van een reparatie van hoge kwaliteit.Snelle reparatietijden: Wij streven ernaar om je apparaat zo snel mogelijk te repareren. Sommige reparaties kunnen we binnen 30-45 minuten uitvoeren, andere reparaties kunnen enkele dagen duren. We zullen je altijd een indicatie geven van de reparatietijd.
  • Scherpe tarieven en gratis diagnose: Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. We bieden altijd een gratis diagnose, zodat je precies weet wat de kosten van de reparatie zijn.
  • Garantie op onze reparaties: Wij geven garantie op onze reparaties. Dit betekent dat je je apparaat opnieuw kunt laten repareren als het binnen de garantieperiode opnieuw kapot gaat.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over onze diensten. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Hier vind je onder andere informatie over onze garantievoorwaarden, welke modellen we kunnen repareren en wat de kosten zijn. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar om deze te beantwoorden.

Hoelang duurt het om mijn toestel te laten maken?

De tijd die nodig is om je toestel te repareren, hangt af van de aard van het probleem. Bij een eenvoudige reparatie, zoals het vervangen van het scherm of de batterij, kan de reparatie meestal binnen een uur worden uitgevoerd. Bij meer complexe problemen kan het enkele dagen duren voordat de reparatie is voltooid. Neem contact op met onze winkel voor een nauwkeurige schatting van de reparatietijd voor uw specifieke probleem.

Wat zijn de kosten van mijn toestel reparatie?

De kosten van uw toestel reparatie zijn afhankelijk van het type probleem en het model. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen. We bieden een gratis diagnose aan om het probleem van uw toestel te bepalen en we zullen u graag een schatting geven van de kosten van de reparatie.

Zijn er reparaties die The Phone IC niet uitvoert?

We streven ernaar om alle mogelijke reparaties uit te voeren, tenzij het probleem bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door onherstelbare fysieke schade aan het apparaat. We kunnen echter niet garanderen dat we alle reparaties kunnen uitvoeren, aangezien sommige problemen buiten ons expertisegebied vallen of vereisen dat de fabrikant van het apparaat deze uitvoert. We zullen onze klanten echter altijd zo goed mogelijk adviseren en indien nodig doorverwijzen naar een gespecialiseerde professional.

Wat valt er onder de garantie van een toestel reparatie?

Onze reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen van de beste kwaliteit en we streven naar de hoogste standaard van vakmanschap. Daarom bieden wij garantie op onze reparaties. De garantie dekt eventuele defecten in de vervangen onderdelen en eventuele problemen als gevolg van de reparatie zelf, gedurende een bepaalde periode na de reparatie. De exacte garantieperiode kan variëren, afhankelijk van het type reparatie en de gebruikte onderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantieperiode voor uw specifieke reparatie. Let op dat de garantie geen betrekking heeft op verdere schade aan het apparaat die optreedt na de reparatie of op schade als gevolg van onjuist gebruik of ongelukken.

Kan ik wachten op de reparatie of moet ik hem achterlaten?

Of je kunt wachten op de reparatie hangt af van het type reparatie dat moet worden uitgevoerd en de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen. Voor eenvoudige reparaties zoals schermvervangingen of batterijvervangingen, kunnen we meestal de reparatie binnen een uur uitvoeren, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. In sommige gevallen is het mogelijk om te wachten op de reparatie onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl in andere gevallen het achterlaten van uw apparaat in onze winkel nodig is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de geschatte reparatietijd en de mogelijkheid om te wachten op uw reparatie.

Welke betaalmethoden accepteren jullie voor de reparaties?

Wij accepteren contant geld, pinpas en creditcard als betaalmethode voor de reparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare betaalmethoden voor uw specifieke reparatie.

Bieden jullie ook accessoires of beschermende hoesjes aan voor mijn toestel?

Ja, wij bieden ook accessoires en beschermende hoesjes aan. Onze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben een breed scala aan beschermende hoesjes, screenprotectors, opladers, kabels en andere accessoires om uw toestel te beschermen. Als u geïnteresseerd bent in onze accessoires, kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de beste accessoires.

Kies voor een reparatie bij The Phone IC Delft

Kies voor onze toestel reparatie bij The Phone IC Delft. Wij zorgen ervoor dat uw toestel wordt gerepareerd terwijl u doorgaat met uw dagelijkse bezigheden. Onze experts staan klaar om u te helpen op onze locatie aan de Choorstraat 23, 2611 JD Delft.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kunt u doen door direct te bellen naar 015 – 88 94 486, te mailen naar info@thephoneic.nl of maak direct een afspraak.

Welke toestellen repareren wij?

Wij repareren iPhone toestellen, Samsung toestellen, Huawei toestellen en OnePlus toestellen. Daarnaast repareren wij ook iPads en Macbooks. Wat voor toestel jij ook hebt, voor een telefoon reparatie in Delft ben je bij ons aan het juiste adres.