iPhone reparatie

Bij The Phone IC zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer online bent. In veel gevallen kunnen we jouw device binnen 30 minuten repareren! Wacht niet langer en maak direct een afspraak.

iPhone reparatie

Heb je een kapotte iPhone? Zoek dan niet verder, want wij bieden professionele en snelle iPhone reparatie in Delft. Bij The Phone IC staan we klaar om je te helpen bij alle soorten problemen, van een gebroken scherm tot een defecte batterij.

Betrouwbare iPhone reparatie in Delft

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het repareren van iPhones en kunnen snel en vakkundig alle soorten problemen oplossen. Bij The Phone IC begrijpen we hoe belangrijk uw smartphone is in uw dagelijkse leven. Daarom richten we ons op het bieden van een service die snel, betrouwbaar en van topkwaliteit is. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een kapotte accu, waterschade of een defecte camera, wij weten hoe we het moeten repareren. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en bieden daarom garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer details over de dekking en duur van onze garantie.

Snelle reparatie service 

Bij ons hoef je niet lang te wachten op je iPhone reparatie. We begrijpen dat je niet lang zonder je telefoon wilt zitten en daarom streven we ernaar om de meeste reparaties binnen 30 tot 45 minuten uit te voeren, maar kleine reparaties, bijvoorbeeld een scherm vervangen, kunnen nog sneller worden gedaan. Bij meer complexe problemen kan het enkele dagen duren voordat de reparatie is voltooid. Neem contact op met onze winkel voor een nauwkeurige schatting van de reparatietijd voor uw specifieke probleem.

Lage prijzen voor iPhone reparatie in Delft

Bij ons hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor je iPhone reparatie. We bieden onze reparaties aan tegen scherpe tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De kosten van uw iPhone-reparatie zijn afhankelijk van het type probleem en het model van uw iPhone. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen. 

Gratis diagnose iPhone

We bieden een gratis diagnose aan om het probleem van uw iPhone te bepalen en we zullen u graag een schatting geven van de kosten van de reparatie. 

Veelgestelde vragen over iPhone reparatie in Delft

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over onze diensten. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Hier vind je onder andere informatie over onze garantievoorwaarden, welke iPhone modellen we kunnen repareren en wat de kosten zijn. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar om deze te beantwoorden.

Hoelang duurt het om mijn iPhone te laten maken?

De tijd die nodig is om uw iPhone te repareren, hangt af van de aard van het probleem. Bij een eenvoudige reparatie, zoals het vervangen van het scherm of de batterij, kan de reparatie meestal binnen een uur worden uitgevoerd. Bij meer complexe problemen kan het enkele dagen duren voordat de reparatie is voltooid. Neem contact op met onze winkel voor een nauwkeurige schatting van de reparatietijd voor uw specifieke probleem.

Wat zijn de kosten van mijn iPhone reparatie?

De kosten van uw iPhone reparatie zijn afhankelijk van het type probleem en het model van uw iPhone. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we aan om onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen. We bieden een gratis diagnose aan om het probleem van uw iPhone te bepalen en we zullen u graag een schatting geven van de kosten van de reparatie.

Zijn er iPhone reparaties die The Phone IC niet uitvoert?

We streven ernaar om alle mogelijke reparaties uit te voeren, tenzij het probleem bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door onherstelbare fysieke schade aan het apparaat. We kunnen echter niet garanderen dat we alle reparaties kunnen uitvoeren, aangezien sommige problemen buiten ons expertisegebied vallen of vereisen dat de fabrikant van het apparaat deze uitvoert. We zullen onze klanten echter altijd zo goed mogelijk adviseren en indien nodig doorverwijzen naar een gespecialiseerde professional.

Wat valt onder de garantie van een iPhone reparatie?

Onze reparaties worden uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen van de beste kwaliteit en we streven naar de hoogste standaard van vakmanschap. Daarom bieden wij garantie op onze reparaties. De garantie dekt eventuele defecten in de vervangen onderdelen en eventuele problemen als gevolg van de reparatie zelf, gedurende een bepaalde periode na de reparatie. De exacte garantieperiode kan variëren, afhankelijk van het type reparatie en de gebruikte onderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantieperiode voor uw specifieke reparatie. Let op dat de garantie geen betrekking heeft op verdere schade aan het apparaat die optreedt na de reparatie of op schade als gevolg van onjuist gebruik of ongelukken.

Kan ik wachten op mijn iPhone reparatie of moet ik hem achterlaten?

Of u kunt wachten op uw iPhone reparatie hangt af van het type reparatie dat moet worden uitgevoerd en de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen. Voor eenvoudige reparaties zoals schermvervangingen of batterijvervangingen, kunnen we meestal de reparatie binnen een uur uitvoeren, terwijl complexere reparaties langer kunnen duren. In sommige gevallen is het mogelijk om te wachten op de reparatie onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl in andere gevallen het achterlaten van uw apparaat in onze winkel vereist is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de geschatte reparatietijd en de mogelijkheid om te wachten op uw reparatie.

Welke betaalmethoden accepteren jullie voor iPhone reparaties?

Wij accepteren contant geld, pinpas en creditcard als betaalmethode voor iPhone reparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare betaalmethoden voor uw specifieke reparatie.

Bieden jullie ook accessoires of beschermende hoesjes aan voor mijn iPhone?

Ja, wij bieden ook accessoires en beschermende hoesjes aan voor uw iPhone. Onze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn compatibel met de meeste iPhone-modellen. We hebben een breed scala aan beschermende hoesjes, screenprotectors, opladers, kabels en andere accessoires om uw iPhone te beschermen en te verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in onze accessoires, kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de beste accessoires voor uw iPhone.

Kies voor iPhone reparatie bij The Phone IC Delft

Kies voor onze iPhone reparatie bij The Phone IC in Delft. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon wordt gerepareerd terwijl u doorgaat met uw dagelijkse bezigheden. Onze experts staan klaar om u te helpen op onze locatie aan de Choorstraat 23, 2611 JD Delft.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kunt u doen door direct te bellen naar 015 – 88 94 486, te mailen naar info@thephoneic.nl of maak direct een afspraak.

Heb je een ander toestel?

Wij repareren buiten iPhone toestellen ook toestellen van andere merken zoals Samsung, Huawei en OnePlus. Daarnaast repareren wij ook iPads en Macbooks.