IRP

THE PHONE IC is erkend als Authorized Independent Repair Provider door Apple. Wij bieden snelle en betrouwbare Apple-reparaties met officiële onderdelen en tools, zonder verlies van data.

Als een Onafhankelijke Reparatie Provider (IRP) hebben wij aanzienlijk vertrouwen opgebouwd in het vakkundig herstellen van Apple-apparaten. Deze bekwaamheid is erkend door Apple, wat heeft geresulteerd in het verkrijgen van de prestigieuze IRP-certificering.

Deze certificering stelt The Phone IC in staat om iPhone-reparaties uit te voeren die buiten de standaard garantie van Apple vallen, zoals schermdefecten of versleten batterijen. Bij het kiezen voor een IRP-reparatie maken wij gebruik van originele Apple-onderdelen die direct door Apple worden geleverd. Bovendien implementeren wij de door Apple aangeboden diagnostiek, hulpmiddelen en procedures, wat garandeert dat jouw iPhone-reparatie op een veilige en betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Voor en na de reparatie ondergaat jouw apparaat officiële diagnostische tests van Apple om de kwaliteit te waarborgen.

Wat houdt het Onafhankelijke Reparatie Provider (IRP) programma in?
Dit programma is speciaal ontworpen voor reparatiebedrijven die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van iPhone-reparaties buiten de standaard garantie van Apple, zoals schade door vallen. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf ten minste één door Apple gecertificeerde reparateur in dienst hebben. Deze gecertificeerde professional krijgt toegang tot originele onderdelen, benodigd gereedschap, training en diagnostische tests voor en na de reparatie. Hierdoor kan het bedrijf diverse reparaties buiten de garantie uitvoeren, waaronder scherm- en batterijvervanging voor iPhones.

Als een gerespecteerde Onafhankelijke Reparatie Provider (IRP), heeft The Phone IC niet alleen uitgebreide ervaring opgebouwd in het repareren van Apple iPhones, maar strekt onze expertise zich ook uit tot iPads en MacBooks. Onze hoogwaardige reparatieservices omvatten een scala aan problemen, variërend van schermreparaties tot batterijvervangingen en andere hardwaregerelateerde kwesties.

Voor iPhone-reparaties buiten de garantie, zoals scherm- en batterijschade, bieden wij uitgebreide iPhone reparatiediensten aan.

Voor iPad- en MacBook-reparaties buiten de garantie, inclusief schade door vallen en andere hardwareproblemen, bezoek onze pagina voor iPad & MacBook reparaties.

Onze diensten worden uitgevoerd door ervaren technici die gecertificeerd zijn door Apple. Door gebruik te maken van originele Apple-onderdelen en geavanceerde diagnostische tools zorgen wij ervoor dat jouw Apple-apparaten in optimale staat worden hersteld. Of het nu gaat om het herstellen van de functionaliteit van je iPhone, iPad of MacBook, wij streven naar een snelle, betrouwbare en hoogwaardige reparatie-ervaring.
Vertrouw op The Phone IC voor deskundige reparaties en breng jouw Apple-apparaten weer tot leven.